Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Huolellisesti puhdistetut hammasvälit antavat raikkaan tunteen suuhun ja lisäävät terveyttä.
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
11202
post-template-default,single,single-post,postid-11202,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
elo 21 2020

Huolellisesti puhdistetut hammasvälit antavat raikkaan tunteen suuhun ja lisäävät terveyttä.

HAMMASVÄLIEN PUHDISTUS HAMMASVÄLIHARJALLA

 

Hampaiden päivittäisessä puhdistuksessa tärkeää on hammasvälien puhdistaminen. Tämä on jopa tärkeämpää kuin hampaiden harjaus. Hammasvälien puhdistamiseen valitaan väline, joka mahtuu hammasväliin. Toinen kriteeri on hammasväli -välineen käteen sopivuus. Helppokäyttöisyytensä vuoksi hammasväliharja on suosituin hammasvälien puhdistaja. Väliharjoja on  useaa merkkiä ja väliharjan koko on valittava yksilöllisesti.

Hammasväliharja kuljetetaan ientä vasten papillan yli hammasvälin ulkopuolelta sisäpuolelle. Väliharjan tulee liukua esteettömästi ja väliharjan on oltava riittävän suuri, jotta saadaan hammasvälissä oleva plakki poistettua.

Hammaslankain on suosittu hammasvälien puhdistuksessa. Langalla pääsee ahtaastakin hammasvälistä läpi. Lanka viedään ientaskuun muutaman millimetrin verran. Hammaslangalla puhdistetaan myös viimeisimmän hampaan takapinta.

Mikäli hammasvälien puhdistus aiheuttaa ienverenvuotoa, on suussa gingiviitti. Ienverenvuotoon on aihetta suhtautua vakavasti, sillä se on merkki tulehduksesta. Suussa oleva haava on avoin portti suussa oleville bakteereille, jotka pääsevät suusta verenkierron kautta esimerkiksi aivoihin tai sydämeen.

 

Huolellisesti puhdistetut hammasvälit antavat raikkaan tunteen suuhun ja lisäävät terveyttä.

 

Kuva: Pixabay

Share Post
Tags: