Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Iloinen hymy puhtailla hampailla on jokaisen oikeus
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
11205
post-template-default,single,single-post,postid-11205,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
syys 18 2020

Iloinen hymy puhtailla hampailla on jokaisen oikeus

IENVERENVUOTO

 

Ienverenvuoto aiheuttaa kipua. Hampaiden puhdistaminen tuntuu pahalle ja syöminen voi olla vaikeaa. Hammasväleihin ja ienrajoihin kerääntynyt plakki tulehduttaa ikenen. Ienverenvuoto voi säikäyttää, mutta vuoto on merkki huonosta suunhoidosta ja suun hoitoa tulee tehostaa. Hampaiden harjauksessa on hyvä käyttää kuuriluontoisesti klooriheksidiini pohjaista hammastahnaa viikon ajan ( esimerkiksi Paroex 0,12% geeli ). Hammasvälien päivittäinen puhdistaminen hampaiden harjauksen yhteydessä on tärkeää.

 

Hammasharjan tulee olla pehmeä ja käytetään mielellään sähköhammasharjaa. Harjataan huolellisesti ienrajat ja käytetään riittävästi aikaa harjaamiseen. Hammasvälien puhdistaminen tapahtuu hammasväliharjalla tai hammaslangalla. Jotta hammasvälien puhdistaminen tapahtuu päivittäin, tulee välineiden olla helposti otettavissa. Hammasväliharjan tulee olla hammasväliin sopiva ja helppokäyttöinen.

 

Iloinen hymy puhtailla hampailla on jokaisen oikeus.

 

Kuva: Pixabay

Share Post