Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Mitkä vastuullisuusasiat pienten ja keskisuurten yritysten tulisi huomioida toiminnassaan?
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
11130
post-template-default,single,single-post,postid-11130,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
loka 26 2019

Mitkä vastuullisuusasiat pienten ja keskisuurten yritysten tulisi huomioida toiminnassaan?

Mitkä vastuullisuusasiat pienten ja keskisuurten yritysten tulisi huomioida toiminnassaan? Miten vastuullisuudessa pääsee alkuun ja eteenpäin? Muun muassa näihin kysymyksiin haettiin vastauksia yritysvastuuverkosto FIBSin järjestämässä Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa 4.10.2019. Seurasin tilaisuuden livestriimausta, jonka aikana kuultiin konkreettisia esimerkkejä 12 asiantuntijayrityksen ja -organisaation taholta vastuullisuuden ensimetreille ja työn kehittämiseen. Erityisesti panin merkille sen, miten tärkeää on tuoda esiin sekä kanssatoimijoille että asiakkailla se, että toimitaan vastuullisesti. Vastuullisuus on arvo, jota sidosryhmät mitä enenevissä määrin odottavat yrityksiltä, myös pk-sektorilla. Alkuun vastuullisuustyössä pääsee varsin kevyin toimenpitein, ja omista teoista kannattaa viestiä rohkeasti eteenpäin.

 

Minä ajattelen, että me terveydenhuollon ammattilaiset olemme sisäsyntyisesti vastuullisia. Vastuullinen toiminta kannattaa kuitenkin pilkkoa ja miettiä usealta kannalta. Omalle yrityksille olennaisimpien asioiden hahmottaminen auttaa alkuun pääsemisessä. Vastuullisuus on myös pieniä yksinkertaisia tekoja.

 

Suun Terveyspalvelut HYMY Oy on sitoutunut vastuullisuuteen, olemme esimerkiksi tehneet  kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen. Yrityksemme osalta vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että hoidamme jokaisen potilaan tasa-arvoisesti ja vastuullisesti. Huomioimme asiakkaan elämäntilanteen ja ehdotamme sekä teemme sellaisia hoitoja jotka ehdottomasti ovat hyväksi ja tarpeellisia potilaalle, ei niinkään kassavirralle. Hoidamme ja kohtaamme asiakkaat myös siltä osin tasapuolisesti, että käyntimaksu on sama niin Muuruvedellä asuvalle asiakkaalle kuin Kuopion keskustassa asuvallekin. Mehän toimimme ainoastaan niin, että käymme asiakkaan luona.

 

Vastuullisuutta on hoitaa  työhön kuuluvat asiat tasokkaasti omavalvontasuunnitelman mukaan. Vastuullisuutta on tehdä hankintoja vastuullisuuteen sitoutuneilta toimittajilta.. Vastuullisuutta on huomioida ihminen kokonaisuutena, niin se asiakas kuin työtoveri ja yhteistyökumppani. Vastuullisuutta on huolehtia omasta terveydestä ja jaksamisesta.

 

Teija-Leena Kokkonen, suuhygienisti

Kuva: Joonas Männistö

Share Post