Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Asiakaslähtöistä palvelua suurella sydämellä – suun terveydenhoitoa asiakkaan lähelle
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
10500
post-template-default,single,single-post,postid-10500,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
marras 13 2015

Asiakaslähtöistä palvelua suurella sydämellä – suun terveydenhoitoa asiakkaan lähelle

Suun terveydellä on useita vaikutuksia yleisterveyteen. Monet yleissairaudet voivat myös ilmentyä suun kautta. Suuhygieniasta huolehtiminen edistää suun terveyden ja yleisterveyden lisäksi myös psyykkistä terveyttä. Syljen erityksen vähentyessä hampaat voivat reikiintyä helpommin. Toimiva kotihoito, riittävän tiheät tarkastusvälit ja tarvittava ammatillinen puhdistus pitävät suun tulehdukset sekä reikiintymisen kurissa.

Suun terveydestä huolehtiminen on tärkeää jokaisessa elämänvaiheessa ja kaikkina ikäkausina. Suun terveys vaikuttaa aina myös yleisterveyteen monella tavalla; hoitamaton suu heikentää esim. sydän- ja verisuonisairauksien, sokeritaudin, nivelreuman sekä muiden kroonisten sairauksien hoitotasapainoa.

Liikuntakyvyn ollessa rajoittunut kotona tehtävä suun ja hampaiden tarkastus sekä suun hoito on mielekäs vaihtoehto. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.

Share Post
Tags: