Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Syyskuussa suhisee — proteesiharja!
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
10730
post-template-default,single,single-post,postid-10730,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
syys 01 2016

Syyskuussa suhisee — proteesiharja!

Monesti hammasproteesipotilaat kyselevät parhaasta mahdollisesta proteesiharjasta. Siitä se ajatus sitten alkoi, että vertailen markkinoilla olevia harjoja. Kaupassa käydessä aloin vierailla suuhygienia tuotteita sisältävien hyllyjen välissä entistä ahkerammin ja erityisesti etsien sieltä proteesiharjoja.

Olen tyrmistynyt. Proteesiharjojen tarjonta suurissakin marketeissa on erittäin huono.

Proteesiharjoja on tarjolla yksi vaihtoehto jos sitäkään. Suun terveydenhuollon ammattilaiset tietävät, että markkinoilla on olemassa useita proteesiharjoja. Eriasteisia kovuuksia, kaarevuuksia ja kokoja. Uskomatonta. Jotta asiaan tulisi parannusta päätimme ottaa yrityksellemme myyntiin erilaisia proteesiharjoja, jotta asiakkaalle saataisiin käyttöön hänelle kaikista paras vaihtoehto.

 

Muutama sananen vielä proteesien puhdistuksesta. Päivittäiseen puhdistamiseen käy astianpesuaine tai proteesien puhdistamiseen tarkoitettu tahna. Älä harjaa proteesia hammastahnalla, koska tahna usein sisältää hiovia ainesosia, joita proteesin pinta ei kestä. Puhdistuksessa käytetty harja olisi hyvä olla proteesiharja. Kynsiharjaa muistuttava harja käy myös hyvin, jos  käytössä on vain yksi käsi puhdistuksessa. Harvemmin tehtävään syväpuhdistukseen sopii hyvin IsoDent, Nitratide tai CoregaTabs. Näitä suositellaan käytettäväksi kerran kuukaudessa 15 minuuttia, jonka jälkeen proteesi pestään ja huuhdellaan huolella. Proteesien kiinnittämiseen tarkoitetut tahnat/voiteet ovat hyvä väliaikainen apu, jos proteesin istuvuus on hieman huono. Ongelman jatkuessa kannattaa kuitenkin kääntyä suun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

 

Hanna Hytönen

Share Post