Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Uusi hinnasto astuu voimaan 5.3.2019 alkaen
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
11091
post-template-default,single,single-post,postid-11091,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
maalis 05 2019

Uusi hinnasto astuu voimaan 5.3.2019 alkaen

Olemme asiakkaan luokse suun terveyspalveluja tuottava Valviran valvoma osakeyhtiö. Yhtiön omistaa kolme laillistettua suuhygienistiä, kaikki toimivat yrityksessä sivutoimisesti. Lisäksi yrityksellä on yhteistyössä hammaslääkäri sekä  hammasteknikko. Välinehuolto ja kirjanpito kuuluu toki yritykseen oleellisena osana. Yrityksenä maksamme kaikki verot Kuopioon.

 

Potilaalta laskutettavat maksut koostuvat työpalkasta, materiaaleista ja matkakustannuksista. Lisäkustannuksia tulee Valviran valvonnasta, pakollisista potilasvakuutusmaksuista, pankkikuluista sekä laskutuksesta . Tokihan henkilökunta myös kouluttautuu ja siksi pystyy tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkailleen.

 

Yleiset kulut, esimerkiksi materiaalit ja instrumentit sekä matkakulut ovat nousseet ja siksi teemme pieniä korotuksia hintoihimme.  Toivomme, että hinnan korotukset eivät ole este säännölliselle ammattimaiselle hammashoidolle ja muistutamme edelleen siitä, että ennaltaehkäisevä hammashoito on parasta suun terveydenhoitoa, jolla on myös vaikutusta kokonaisterveyteen ja se on myös edullisinta hammashoitoa.

 

Vastuullisuuslupauksemme mukaan haluamme ulottaa suunterveydenhoidon kaikille, niillekin jotka eivät pääse vastaanotolle tai joille vastaanotolla käynti on liian raskasta.

Hinnasto, uudet hinnat tummennettu.

Hinnasto

Asiakkaan luona käynti

(lisätään kaikkiin käynteihin)

20 €  25€
Suun terveystarkastus

(tehdään 1 x v)

Hampaattoman suun tarkastus

45 €

 

35 €

Suppea suun tarkastus 30 €
Laaja hammaskivenpoisto

(sis.tarvittaessa fluorauksen)

90 €
Suppea hammaskivenpoisto

(sis.tarvittaessa fluorauksen)

77 €
Ylläpitokäynti

(sis.enintään 3 kk:n välein suppean suun tarkastuksen, hampaiston/ proteesien puhdistuksen ja hampaiston fluorauksen)

70 € 80€
Hampaiden puhdistus ja fluoraus säännöllisesti tehtynä 50 € 57€
Fluoraus 20 €
Lasi-ionomeeripaikka/suojaus 50 € 70 €

 

Asiakkaan saattaminen hammashoitoon          35 €/h  40 €/h

 

Share Post
Tags: