Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Vinkkejä sähköhammasharjan käyttöön!
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
11190
post-template-default,single,single-post,postid-11190,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
touko 22 2020

Vinkkejä sähköhammasharjan käyttöön!

HAMPAIDEN HARJAUS SÄHKÖHAMMASHARJALLA

 

Tärkein muistisääntö heti alkuun: Harjaa hampaat vähintään kaksi kertaa päivässä kaksi minuuttia. Käytä pehmeää harjaa ja fluorihammastahnaa. Mitä pienempi harjaosa, sen tarkemmin saat puhdistettua myös takahampaat. Sähköhammasharja on tutkitusti tehokas, ja siinä on sopivan kokoinen harjaosa, mutta hampaat puhdistuvat kyllä tavallisellakin harjalla.

 

Näin harjaat hampaat oikein:

 

  1. Ota hammasharjasta kiinni kevyesti. Käytä mieluiten sähköhammasharjaa.
  2. Aloita hampaiden harjaus takahampaista.
  3. Käy järjestelmällisesti läpi hampaiden kaikki pinnat: sisäpinnat, ulkopinnat ja purupinnat. Järjestyksellä ei ole väliä.
  4. Liikuta harjaa sivusuunnassa nykyttäen edestakaisin. Jos käytät sähköhammasharjaa, anna sen liikkua kuin itsestään yksi hammas kerrallaan.
  5. Harjaa kevyesti, niin et vahingoita ikeniä etkä hampaita.
  6. Muista, että hammasharjan pitää osua myös ienrajaan. Sen on tärkein puhdistettava kohta!

 

(Hammaslääkäriliitto. https://ilovesuu.fi/omahoito/hampaiden-harjaus/)

 

Kuva: Pixabay

Share Post