Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Yrittämisen ihanuus ja todellisuus
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
10747
post-template-default,single,single-post,postid-10747,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
heinä 07 2016

Yrittämisen ihanuus ja todellisuus

Neljä vuotta sitten nykyinen yhtiömme osakas sai ajatuksen. Mustikoita poimiessa aivot lepäävät ja luovuus tulee pintaan, niin kävi myös kollegalle. Pian olimme järjestäytyneet tapaamiseen, Terhi, Hanna ja minä; kaikki työtovereita ja hyviksi havaittuja! Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja myös heikkoudet, mutta siitä se lähti.

Olimme todenneet työssämme, että kotiin vietyä suun terveydenhoitoa tarvitaan.

Ajatus siis lähti tarpeesta, intohimoisesta asioiden kehittämisen halusta sekä jokaisessa meissä asuvasta yrittäjästä.

 

Kävimme yrittäjäkurssin ja perustimme osakeyhtiön, haimme Valviran luvat, teimme omavalvontasuunnitelmat, ostimme tarvittavat tarveaineet ja työssämme tarvittavat laitteet sekä instrumentit. Aloitimme markkinoinnin, jaoimme mainoksia ja teimme työtämme tunnetuksi. Teimme tietenkin työtä palkatta, mutta hyvin suurella innolla ja mukavassa porukassa. Asiakkaat toivat työhömme valtavasti jaksamista, voi miten ihania ikäihmisiä olemmekaan saaneet tavata! Miten paljon olemme saaneet kiitosta, tunnemme työmme todella tärkeäksi!

 

On tullut aika laskea kustannuksia uudelleen, kaikki hinnat ovat nousseet neljän vuoden aikana ja näin ollen mekin joudumme korottamaan hintoja. Ymmärrettävää on, että työssämme kuluu aikaa. Aloitamme asiakastapaamisen sillä, että keräämme tarvittavat tavarat, ajamme autolla asiakkaan luokse ja hoitokäynnin jälkeen teemme instrumenttien ja käyttämiemme tavaroiden puhdistuksen sekä steriloinnin , kirjaamme käynnin sekä teemme laskutuksen. Usein hoidamme asiakasta kahdestaan. Aikaa siis kuluu, mutta oleellista hintojen korotustarpeelle on kulujen hinnannousut, joudumme maksamaan paljon välillisiä maksuja esimerkiksi pakolliset vakuutukset, Valviran valvontamaksut, kirjanpitomaksut, atk-­laitteet, välinehuolto, autonkulut, tarveaineet sekä instrumentit ja koneet.

 

Olemme nostaneet kaikkia maksuja mahdollistaaksemme toiminnan jatkumisen. Loimme uuden asiakkaan terveyttä hyvin palvelevan käynnin, jonka hinnan muotoilimme kohtuulliseksi. Enintään 3 kk:n välein tapahtuva ylläpitokäynti, joka sisältää suppean suun tarkastuksen, hammaskivenpoiston ja hampaiston puhdistuksen (proteesien puhdistuksen myös) sekä hampaiston fluorauksen. Tälläisen käynnin hinta on 70 €, eli vuodessa 280 €. Suun terveyttä ylläpitämällä korjaavan hoidon tarve vähenee ja näin säästyy paljon vaivaa sekä rahaa. Melko uutta yrityksemme toiminnassa on myös asiakkaan saattaminen hammashoitoon; voimme varata ajat, tarvittaessa myös röntgenkuvausajan ja käyttää asiakasta näillä käynneillä esim.invataksilla. Tämän toiminnan veloitus on 35 €/h.

 

 

Teija-Leena Kokkonen

Share Post