Ota yhteyttä

Varaa aikasi kotikäynnille Puhelin: 040 171 8861 info@hymyoy.fi Y-tunnus: 2518586-5

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Suun terveyspalvelut HYMY Oy | Hienot ulkoilukelit.
Varaa aikasi kotikäynnille 040 1718861. Suun terveyspalvelut HYMY Oy:n suuhygienistit tekevät koti- ja laitoskäyntejä. Tarvittaessa konsultoimme yhteistyöhammaslääkäri ja hammasteknikkoa.
hammaslääkäri, hammaslääkärit, hammaslääkäreitä, hammas, hampaat, suu, suun hyvinvointi, hyvinvointi, terveys, terveyspalvelut, hammashoito, suuhygienisti, hammashoitaja, vanhus, proteesit, karies, reikiintyminen, sylki, hammaskivi, puhdistus, kotikäynti, laitoskäynti, hoivakoti, fluoraus, ennaltaehkäisevä, yleisterveys, hoitotasapaino, suuhygienia, tarkastus, hampaiden tarkistus kotona, hammashoito kotona, hammashoito asiakkaan luona hoivakodissa
11285
post-template-default,single,single-post,postid-11285,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
tammi 10 2021

Hienot ulkoilukelit.

Talvi on parhaimmillaan, nyt kannattaa nauttia! Ulkoilu raikkaassa ilmassa piristää ja on mielekästä kuntoilua. Talvinen hiihto-tai kävelyretki tuo mukavaa vaihtelua niin arkeen kuin viikonloppuun.
Retkievääksi voisi pakata vaikka lämmintä mehua tai glögiä sekä juustovoileipiä. Juusto neutraloi happaman juoman, esimerkiksi mehun aiheuttamaa happoa suussa ja juusto myös tukee suun hyvää bakteeriflooraa.
Mukavia ulkoilukelejä toivotellen Teija-Leena Kokkonen, suuhygienisti.

Share Post